Gulrotjuice med ingefær og eple

Etter en lang og deilig sommerferie med mye god mat og drikke kjenner jeg (som alltid på denne tiden) et behov for sunn og god mat, skikkelig grovt brød og masse frukt og grønnsaker. En av de beste måtene å starte dagen (og høsten) på er for meg denne hjemmelagde gulrotjuicen. Den består av appelsin, gulrot, ingefær, lime og eple og er akkurat så god for deg som den høres ut. Lag gjerne dobbel porsjon når du først har juicemaskinen framme. Den er best helt fersk, men absolutt ikke å forakte dagen etter heller:)

Til et stort glass trenger du :
3 gulrøtter
2 appelsiner
1 eple
en halv tommelfinger fersk ingefær
1 halv lime
evt 1/2 ts gurkemeie hvis du ønsker det

Slik gjør du det:
Vask alle grønnsakene. Skjær av skallet på lime, gulrøttene, eplet og appelsinene. Del opp i mindre biter. Deretter er det bare å kjøre alt gjennom juicemaskinen til du har en nydelig, ferskpresset vinterjuice! Hvis du ønsker litt gurkemeie i, rører du inn det helt til slutt med en skje. 

Sett juicen i kjøleskapet til avkjøling. Dvs - hvis du klarer å vente da, hvis ikke er det bare å drikke og nyte!