• KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK
FAMILIEMAT

Sunn og god mat for hele familien

  • KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK

Rislapper

Spiste dere grøt i går og har rester igjen, så for all del ikke kast de. Risgrøt er nemlig det beste utgangspunktet for nydelige rislapper som barna elsker. Like snadder til frokost, dessert eller kveldsmat. Her er favoritten rislapper servert med nyrørte bringebær og et glass melk. Kan anbefales:)

Du trenger:
3 egg
3 dl surmelk
75 gram sukker
1,5 ts natron
50 gram smeltet smør
 2 dl kokt risgrøt
4,5 dl mel

Slik gjør du:
Visp sammen egg og surmelk og rør inn resten av ingrediensene. La røren svelle i ca en halvtime. Stekes på takke eller i stekepanne.

Serveres med f.eks syltetøy, brunost eller rømme.

IMG_0327.jpg

Denne saken er publisert på plusstid.no

tags: Jul
categories: Søt bakst, Jul
Saturday 12.01.18
Posted by Familiemat
Newer / Older