• KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK
Menu

FAMILIEMAT

  • KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK

Ingefærøl

December 8, 2015

Jeg er veldig glad i ingefær og denne julen skal jeg lage noen liter med denne gylne drikken. Et godt alkoholfritt alternativ som smaker nydelig både som tørstedrikk eller i smakskombinasjon særlig med asiatiske retter.

Du trenger: 
150 gr fersk ingefær
5 ss brunt sukker
3 sitroner
1 liter farris

Slik gjør du:
Bland revet ingefær, sitronskall (som er vasket), sitronsaft og sukker i en bolle. Bland dette godt. Hell over farrisen. La dette trekke i ca 20 minutter. Sil deretter væsken i en finmasket sil og hell din nybryggede drikkeklare ingefærøl over på varme flasker.

 

In Drikke
← DesembersalatPinnebrød →

SISTE NYTT

Featured
Bakst
Grove pitabrød
Bakst
Bakst
Jul
Verdens beste knekkebrød
Jul
Jul
Jul
Ribbe i bao med godt tilbehør
Jul
Jul