• KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK
Menu

FAMILIEMAT

  • KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK

Desembersalat

December 9, 2015

Denne salaten er perfekt nå i desember med ristede valnøtter og dadler i kombinasjon med serranoskinke og brie.  Anna (3) er også glad i denne- så lenge jeg ikke blander det!  Da blir det nærmest som en liten tapastallerken. Jeg serverer salaten med krutonger (gjerne hjemmelaget) eller med godt brød og smør til.

Du trenger:
Til salaten:

10 dadler
100 gr serranoskinke
100 gr brie
et par never med babyspinat
ca 15 gode cherry tomater
100 gram valnøtter
1 liten rødløk.

Balsamicodressing
4 ss balsamico dressing
1 ts Dijon sennep
4 ss god olivenolje
1 ss eplecidereddik
1 ss honning
salt og pepper

Slik gjør du:
Sett ovnen på 150 grader. Rist valnøttene i ca 20 minutter. Kutt opp rødløk og tomatene. Del dadlene i fire og ta ut steinene. Bland dette sammen med spinaten, brien og skinken. Strø de ristede valnøttene over.

Bland sammen alle ingrediensene til dressingen og server ved siden av salaten, eventuelt hell over rett før servering.

 

 

In Middag, Etter leggetid
← Kjeks med hvit sjokolade og bringebærIngefærøl →

SISTE NYTT

Featured
Bakst
Grove pitabrød
Bakst
Bakst
Jul
Verdens beste knekkebrød
Jul
Jul
Jul
Ribbe i bao med godt tilbehør
Jul
Jul