Edamamebønner, den perfekte forrett:)

Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har stilt meg spørsmålet: hva i alle dager skal jeg servere til forrett før det asiatiske målitidet? Svaret kom da jeg fikk servert edamamebønner før en sushi middag hos ei venninne. Jeg sier bare hurra for edamamebønner! De er superraske å tilbrede, det er helse i hver bønne,  også er de skikkelig gode. Dampet med smør, smakt til med salt og litt syre, er disse rett og slett herlige å sitte å gnage på. Men du skal bare spise bønnene, belgen smaker bare seigt og trevlete. Du tenker kanskje at dette ikke er en forrett for alle, men min erfaring er at de fleste digger disse bønnene, en får rett og slett litt dilla.

Du trenger
1 pose frosne Edamame-bønner
salt
smør
sitron

Slik gjør du det
Kok opp vann i en kjele. Tilsett bønnene og la de koke i ca 4-5 minutter. Hell av vannet. Rør så inn et par spiseskjeer med smør. Ha så bønnene over i en bolle hvor du skviser sitron drysser litt flaksalt over. Server og nyt.