Laks i lompe

Hvis jeg sier at denne smaksfulle, sunne og gode middagen er laget i underkant av 15 minutter - er det nok ikke sikkert du tror meg. Men det er helt sant!  Du burde prøve - kanskje dere får en ny hverdagsfavoritt for de travleste dagene.

Du trenger:
ca 600 gram laks, uten skinn og bein (jeg bruker salma)
tzatziki, se oppskrift her
en god neve spirer
hjertesalat
olivenolje
salt og pepper
rømme
0,5 agurk
en pakke lomper
couscous

Slik gjør du det:
Sett på vann til couscous èn, la den trekke slik det står anvist på pakken (ca 5 minutter)
Del laksen i mindre biter, stek den så noen minutter i middels varm stekepanne, slik at fisken får stekeskorpe, krydr med salt og pepper.  Når couscousen er ferdig trukket smaker du til med salt og pepper og litt olivenolje. Vask salaten og agurken og del agurken opp i mindre biter (perfekt oppgave hvis du har noen små som øver seg med kniven) 

Server så lompe med salatblad, spirer, laks, tzatziki og agurk til de voksne og kanskje lompe med laks, rømme og agurk til de små, det falt i hverfall i smak her i huset. Couscuos ved siden av ville alle ha:)