Verdens beste hvitløksdressing

I dag får du en klar anbefaling fra oss: Denne hvitløksdressingen MÅ prøves! Jeg kan garantere at du ikke vil angre, for mer anvendelig dressing skal du lete lenge etter. Den passer til ALT, både kjøtt, fisk, kylling, taco og pizza. Dette er dog ikke en veldig barnevennlig dressing, men til gjengjeld gjør den barnevennlig mat mye mer spennende. Jeg sier ikke mer, du må prøve!

Du trenger:
3 dl rømme eller creme fraiche
4 hvitløksfedd
1 ts salt
nykvernet pepper
Evt finhakket oregano

Slik gjør du det:
Press hvitløken i en hvitløkspresse og rør den inn i rømmen sammen med saltet. Kjør pepperkverna et par tre runder over.

Du kan eventuelt også bruke stavmikser, men dressingen blir fort litt tynn om du kjører all rømmen i stavmikseren. Derfor tar jeg bare i en tredjedel av rømmen sammen med hvitløken og saltet, for så å røre inn resten for hånd.