Sommerens beste jordbær-yoghurtis

For å lage perfekt is trenger du to ting:  Du trenger gode råvarer og en god oppskrift. Når de norske jordbærene er i sesong skal du lete lenge etter en bedre råvare. Og når oppskriften er signert Eivind Hellstrøm kan det rett og slett ikke bli feil. Denne jordbær-yoghurtisen er faktisk den beste jordbærisen jeg har smakt.  Den smaker rett og slett norske jordbær! Her i huset velger barna denne fremfor kjøpeis. Og det er igrunn greit med et litt sunnere alternativ når vi er inne i en sesong hvor det fort blir et titalls is i uken.

Du trenger:
4 ss kremfløte
6 ss yoghurt naturell
100 gram sukker
500 gram ferske (helst norske) jordbær

Slik gjør du det:
Vask og rens jordbærene. Del dem og ha i sukkeret - kjør dette til en masse med en stavmikser eller knus det med en gaffel eller stamper- bland inn yoghurt og kremfløte. Ha blandingen over i isformer enten i beger eller som pinneis og frys.  Lag isen dagen før den skal serveres så de får stå i fryseren over natten. Og helt riktig - du trenger ikke ismaskin til denne isen/ ispinnene:)