Enkelt grilltilbehør

Er dere på hytta eller skal ha naboer over på grill og tenker i dag gjør vi det enkelt - her er oppskriften! Maisbrød, kålsalat, syltet rødløk og hjemmelaget ketsjup, er alle enkle gode oppskrifter som hverken krever mye tid eller innsats å lage. Du trenger ikke lage alle heller, prøv deg frem, hva dere liker best. Vi konkluderer stadig med at en enkel grillmiddag blir så utrolig mye bedre med det lille ekstra hjemmelagde tilbehøret.

IMG_5846.jpg

Oppskrift på syltet rødløk finner du her    
Her finner du oppskrift på  kålsalaten
Her finner du oppskrift på hjemmelaget ketsjup

Du trenger til maisbrødet:
150 gram hvetemel
150 gram maismel ( eller fint polenta)
50 gram sukker
3 ts bakepulver
2,5 dl kulturmelk eller kefir
2 egg
50 gram smeltet smør

Slik gjør du det:
Sett ovnen på 210 grader. Bland sammen de tørre ingrediensene og de våte ingrediensene hver for seg. Ha så de våte ingrediensene oppi de tørre og rør dette sammen til du har en klumpri røre. Hell over i en smurt form. Jeg bruker en liten brødform, eller en rund liten paiform, avhenger hvilken form du ønsker på maisbrødet ditt.

Stekes i ca 30 minutter, mulig litt kortere om du bruker en rund form. Bruker du brødform la brødet være ca 10 minutter i formen før du tar det ut og avkjøler på rist. Serveres nybakt med godt smør.