Nudelsuppe

Hva er vel bedre enn en sunn, fargerik og smaksrik suppe på en kald vinterdag? Denne suppen er nok i utgangspunktet mest for de voksne. Men koker du litt ekstra nudler til barna som serveres sammen med litt kylling og grønnsaker fra suppa, skal du ikke se bort fra at det også kan falle i smak hos husets små:) 

Du trenger:
1,5 liter kyllingkraft (evt hønsebuljong)
2 kyllingbryst
2 vårløk
1 rødløk
1 paprika
1 fedd hvitløk
1 tommelfinger hakket ingefær
1 dl soyasaus
6 ss søt chilisaus
1 ss sesamolje
saften av en halv lime
koriander
nudler  (jeg bruker en bunt av merke «Udon nudler»)

Slik gjør du
Kok opp kyllingkraften. Del så opp kyllingen i terninger før du bruner den i en stekepanne. Legg den til side. Del opp resten av grønnsakene i mindre biter. Ha så kyllingbitene samt alle ingrediensene ( bortsett fra koriander) oppi kraften. Kok opp før du lar det trekke til nudlene er ferdige (ca 5 minutter litt avhengig av hvilke nudler du bruker) Smak til med salt og pepper.

Ha over masse finhakket koriander og server gjerne sammen med et bryte-nanbrød. Oppskrift på det finner du her.