Sandefjordsmør - det beste tilbehør til fisk

Planer om fisk til middag?  Sandefjordsmør smaker nydelig både til stekt, bakt eller kokt fisk, torsk, sei eller laks. Fisk liker sandefjordsmør og med dette smøret er sannsynligheten stor for at de fleste liker fisk. Du har kanskje poteter og gulerøtter i hagen? Ellers er de norske råvarene i butikken fantastiske nå. En trenger virkelig ikke mer for å få et festmåltid midt i uken. Jo kanskje litt brød - det er så godt med noe å få med seg resten av sausen på tallerken med;)  Det beste av alt er at du kan lage en herlig fiskemiddag på 20 minutter. Mens potetene koker, lager du saus og steker, baker eller koker fisken. Gulerøttene pleier jeg å putte i kokevannet til potetene på slutten av koketiden.  Dette er så enkelt, sunt og utrolig godt! Etter jeg bare kom PÅ det å lage det så vellkjente sandefjordsmøret har det blitt en gjenganger hjemme hos oss. En sikker vinner!

Du trenger:
3 dl fløte
200 gram smør
saften av en sitron
2 hardkokte egg
finhakket persille
salt og pepper

Slik gjør du det:
Kok fløten på middels varme, la den koke inn til halvparten. Rør så inn smøret som du har delt i terninger, litt og litt av gangen. Tilsett hakket egg og sitronsaft, smak deg til med salt og pepper.