Ostesmørbrød på bål

Innimellom er det deilig å kunne grille noe annet enn grillpølser, og da ferdige ostesmørbrød en utrolig god ting å legge på bålet.  Pakk brødskiver med ost (og annet ønsket innhold) inn i folie,  legg i sekken og du er klar for tur. Nå når våren er kommet, solen skinner og pausene med bål blir kanskje lengre enn selve skituren er det perfekt å grille ostesmørbrød. Det av den grunn at er det mye flammer på bålet - blir ostesmørbrødet fort svart og brent. Når solen varmer og du bare kan sitte å kose deg har du tid til å vente på at bålet har fått fine glør og det er optimale stekeforhold for en foliepakke med ostesmørbrød. 

Du trenger:
brød
ost
skinke eller salami
ketsjup
krydder

Slik gjør du det:
Lag ostesmørbrødene klare hjemme. Legg det du liker best mellom to brødskiver og pakk det inn i folie. Det som er viktig når du skal steke ostesmørbrød på bål er altså å steke i glørne, slik at osten blir smeltet uten at brødet blir sort ( for det er det som skjer om du steker i flammene) Venter du til det er varme glør trenger du ikke rist og kan bare legge foliepakken rett i de varme glørne.  Men følg med! Det går ganske fort til ostesmørbrødet er ferdig.