Sprøstekt kylling

Hva med sprøstekt kylling servert i lefse eller pitabrød til middag i dag? Av erfaring vet jeg at når disse kommer på bordet spiser barna masse. Sprøtt og godt med masse smak. Servert med oppkuttede grønnsaker blir det i grunn ganske så sunt også. Det er jo også helt greit på en hverdag at det tar max 20 minutter fra jeg starter til middagen er på bordet.

Du trenger :
4 kyllingfileter
1 egg
150 - 200 gram corn flakes avhengig av størrelsen på kyllingen
salt, pepper (evt cayennepepper om de voksne ønsker en sterkere variant)
3 ss olje til steking

Slik gjør du:
Finmal Corn flakes`en i en food prosessor. Evt putt det i en plastpose og rull en kjevle over noen ganger. Tilsett salt og pepper i corn-flakes blandingen.

Del opp kyllingfileten i mindre biter - vend dem i sammenpisket egg - deretter i corn-flakes blandingen.

Stek dem deretter i en varm stekepanne. Stek nuggetsene i 3-4 minutter på hver side. De skal ha en gylden farge.  La de tørke på et kjøkkenpapir et par minutter før servering.

Her har jeg servert kyllingnuggetsene i kinesiske pannekaker, sammen med oppkuttet gulrot, rødløk, agurk og mango. Jeg lagde også en saus bestående av finhakket koriander og sweet chili saus. Anna (3) foretrakk å bytte ut sweet chilien med rømme. Dere kan også servere nuggetsene i pitabrød eller med ris. Det er også veldig godt.