• KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK
Menu

FAMILIEMAT

  • KATEGORIER
  • BLOGG
  • SAMARBEID
  • OM
  • SØK

Yoghurt med ristede havregryn, kokos og varme blåbær

December 7, 2015

Jeg elsker hjemmelaget granola, men innimellom tar det for lang tid å lage. Da er denne frokosten et supert og sunt alternativ. Den er kjapp å lage og smaker utrolig godt både for store og små. 

Du trenger:
Havregryn
Kokosflak
Blåbær
1 ts smør
Yoghurt naturell
Evt akasiehonning

Slik gjør du det:
Fyll opp stekepannen med et passende lag havregryn. Rist dette på høy varme i 3-4 minutter. Hell så oppi kokosflak (jeg pleier å kjøpe på helsekosten) og rist dette sammen med havregrynene til kokosen har fått litt farge. Pass på, den blir fort brent. Hell så blandingen over i en krukke. 

Smelt en ts smør i pannen, ha i ferske blåbær og varm disse til de er blitt blanke. Ta dem av varmen når de ser ut som de er rett ved å sprekke.  

Ha yoghurt naturell i en bolle, hell over en passende mengde havre- og kokosblanding. Ha så de varme blåbærene på toppen, og hvis du ønsker det kan du i tillegg servere den med litt flytende honning på toppen. 
 

***


 

← Mellomgrove rundstykkerSjokoladeboller →

SISTE NYTT

Featured
Bakst
Grove pitabrød
Bakst
Bakst
Jul
Verdens beste knekkebrød
Jul
Jul
Jul
Ribbe i bao med godt tilbehør
Jul
Jul