Ukemeny nr. 7 /2019

IMG_1725.JPG

Mandag: Suppe med grillet kylling

En nydelig, kremet suppe med kylling og grønnsaker, toppet med ris og sprøstekt bacon som alle i familien kommer til å like.

Se oppskrift her.

Tirsdag: Fiskeburgere

Rett og slett en genial hverdagsmiddag på de dagene man har dårlig tid!

Se oppskrift her.

Onsdag: Pasta med brokkoli og spekeskinke

Denne pastaretten er en hverdagsredning på travle ukedager. Kjapt. Greit. Og skikkelig godt!

Se oppskrift her.

Torsdag: Laksepakker

Fiskepakker er ikke bare utrolig godt, det er en genial måte å spise fisk på og en gylden anledning til å få barna på banen.

Se oppskrift her.

Fredag: Barnevennlige Quesedilla

Endelig fredag! Av erfaring vet jeg at når arbeidsdagen er slutt og barna er hentet barnehagen, frister det lite å sette i gang med en stor middag. Ofte ender vi da med taco, men det er faktisk ikke alltid den klassiske fredagstacoen frister heller. I dag gjør vi det enda enklere med Quesadilla. Det er enkelt, kjapt og veldig godt! Fyll den med det dere har tilgjengelig og hva dere liker best.

Se oppskrift her.

Ukas tilbehør: Hjemmelagde tortillachips

Har dere lefser igjen fra gårdsdagens middag? Ikke kast dem! De er nemlig det perfekte utgangspunkt for hjemmelagde tortillachips! Supergodt og kjapt å lage. Skal du servere enkel snacks er hjemmelagde tortillachips, en god salsa eller guacamole alt du trenger. 

Se oppskrift her.

Lørdag: Italiensk pizza

Italiensk pizza er noe av det beste som finnes, og noe av det fine med å lage det selv er at alle i familien kan lage hver sin favoritt!

Se oppskrift her.

Søndag: Spagetti Bolognese

En god bolognese tar ikke så lang tid å lage, men den blir veldig mye bedre om den får litt putretid i kjelen. Det er derfor perfekt søndagsmat !

Se oppskrift her.

Ukas bakst: Fastelavnsboller i langpanne

Søndag 3. mars er det fastelavn og vi gleder oss! I år er bollene bakt i langpanne noe som betyr både enklere og ikke minst saftigere baks!

Se oppskrift her.