Arme riddere i form

God morgen☀️ I dag har dere kanskje nybakt brød eller rundstykker på påskebordet? Men hva skal dere ha til frokost i morgen? Butikkene er stengt, bakelysten er laber og brødet fra i dag frister lite. Hva med å lage arme’ riddere i form? Vi kom over denne geniale oppskriften fra ‘Mat på bordet’. Med minimal innsats i kveld, får du brukt opp både brød, melk og eggrester. Og det kan trylles frem en deilig nystekt frokost i morgen tidlig. De arme ridderne smaker nydelig med litt rømme, bær, marmelade, litt godt smør eller ost. En påskeavslutning verdig🐣☀️Oppskriften finner du på familiematblogg.no i vår egen påskekategori 🐣

IMG_3622.jpg

Du trenger:
6 skiver brød
4 egg
2 dl melk
1-2 ss honning

Slik gjør du det:
Bruk det du har av brødrester og del det opp i mindre firkanter. Ha de oppdelte brødbitene oppi en bolle. Bland sammen egg, melk og honning. Ha det oppdelte brødet i en liten brødform som du har dekket med bakepapir, hell over egg og melkblandingen. Ha plast over og la det stå i kjøleskapet over natten.

Neste morgen setter du ovnen på 180 grader, og steker "brødet" i ca 40 minutter.

Ta det ut av formen ved servering. Det smaker kjempegodt servert med rømme, syltetøy, friske bær, ost eller bare godt smør.