Ostesmørbrød i vaffeljern

Ostesmørbrød er undervurdert som middag. Særlig på fredager kan ostesmørbrød være den perfekte middag og jeg blir like glad hver gang jeg kommer på at, jo da - det kan jeg jo lage. For hva er vel bedre enn rask, god mat når alle er slitne etter en lang uke? Barna vil ha oppmerksomhet og blir stresset når vi bruker tid på kjøkkenet. Ostesmørbrød er jo ikke bare veldig raskt, men det er også utrolig godt og alle kan lage sin favoritt med det de ønsker. Ostesmørbrød blir vinn vinn for alle!  Vi får tid til barna, roen og helgstemningen kan senke seg i huset, vi kan kose oss med deilig mat og ikke minst blir det minimalt med oppvask. 

Etter inspirasjon fra Geitmyra prøvde vi pesto på ostesmørbrødet, det var utrolig godt og  kan anbefales! Men det beste med ostesmørbrød er at du kan ta på det du har, og det dere liker best. Skinke, salami, sennep, ketsjup, løk eller familiematbloggs hvitløksdressing (oppskrift finner du her) er noen forslag.

Du trenger til et ostesmørbrød
2 brødskiver
4 skiver gulost
tomat som er skjært i skiver
1 ss pesto (oppskrift på vår hjemmelagde hjemmelaget pesto finner du her)
meierismør

Slik gjør du det:
Sett på vaffeljernet. Smør pesto på en av brødskivene, legg tomat og gulost oppå (eller ditt ønsket fyll). Legg så den andre brødskiva over. Smør smør på yttersiden av brødskivene. Stekes så i det varme vaffeljernet -stekes til osten er smeltet og brødskivene er gyldne. Så er det bare å kose seg og nyte at det er helg!