Hverdagspasta med skinke, erter og fløtesaus

Denne retten ligger på topp ti når det kommer til barnas favorittretter. En hverdagsredning som både er rask å lage, det smaker godt, og de aller fleste liker den. Med litt revet parmesan over og noen rause runder med pepperkverna føles denne enkle pastaretten perfekt å servere en travel ettermiddag, dette fordi alle blir så fornøyde.

Du trenger:
400 gram pasta etter ønske
200 gram frosne erter
150 gram skinke delt opp i biter (perfekt oppgave for barna)
50 gram parmesan
1 løk (finhakket)
1 ss smør
2-3 dl fløte
salt og pepper

Slik gjør du det:
Kok pastaen som anvist på pakken. La ertene koke med pastaen de siste minuttene. Smelt smøret i en stekepanne, ha i løken og fres til den er blitt blank, ha så i fløten. La fløten koke noen minutter i pannen. Når pastaen er ferdig, siler du av vannet. Vend så inn fløten og skinken som du har delt i biter.

Dryss over revet parmesan, og smak til med salt og nykvernet pepper. Serveres gjerne med godt brød ved siden av.


Denne saken er publisert på plusstid.no